FATTA NOLL

2009-08-30 @ 22:29:59


Idag träffade jag Ellen, vi har en hel sommar att ta igen! Den grabben läser tydligen min blogg, men var är kommentarerna?!
Okej, internt, internt.
Jag är sjukt glad att jag icke förlorat dig som vän trots att vi varit så dåliga på att höras av, och sjukt glad att du har en så trevlig webkamera, hahah.

Senaste dagarna har jag varit allmänt skitförvirrad, ledsen och arg, fast helgen har varit helt okej trots omständigheterna. Det blir ju faktiskt inte bättre av att lägga sig på rygg i sängen och stirra på taket.
Men efter alla omtumlande konstiga saker har jag rett ut lite allt möjligt, och nu känns det så mycket bättre.

Fail, ingen fattar ju nåt nu.

Tips på hög mysfaktor förresten (fast jag och uttrycket mysigt går verkligen inte ihop sig, jag hatar ordet, men vad ska jag säga då?), samla lite vänner, sätt er under ett upplyst träd med filtar och tjocka tröjor, ät godis och spela gitarr och sjung. Det lockar till sig både dansband och metalheads och indiekids. Prova prova prova!

Och så vill jag bara säga ES1. Skitbra.

KLAUSTROFOBI

2009-08-24 @ 20:41:44
Allvarligt talat. Jag har enormt frihetsbehov.
Jag är sjuk som bara den, men ändå har jag energi som låtsas att nej, jag är inte sjuk. Jag behöver inte penicillin och jag behöver inte alvedon, jag ska till skolan! Jag vill vara med på de viktiga uppropen. Jag vill vara med på musikalövningen. Jag vill träffa vänner, jag vill ut och gå, jag vill ut i sommarens sista suck och åh seriöst, jag orkar inte sitta här inne mer.
Sjuk tisdag, onsdag, torsdag, fredag men i skolan ändå. Missade hela helgen och spenderade den i sängen istället. Jag är fortfarande sjuk.
Jag har så mycket levnadsenergi. Jag vill inte slösa min tid. Det här räcker för att jag ska bli rastlös och klaustrofobisk och få ångest, jag vill ut och jag vill leva.

HEJ.

2009-08-21 @ 21:07:26
för nu var det väldigt längesen.
(notera Fanny)

Tänker på Markus Kyrkogård litegrann.
Allt bara stämmer in så bra just nu. Spridda ord och meningar som är så sorgliga men sanna och klingar så rätt med mitt liv just nu att jag får lust att lipa.


Det här var jag, Sigurt (bakom kameran) och Fanny igår, mest jag dock. Fattar inte varför det alltid blir så... ehe.

Och jag har börjat estet. Det har ju hänt så mycket och allt låter bara löjligt nu.
Men det verkar bli tre skitbra år!

Och jag är sjuk i feber och förkylning men var i skolan ändå, struntade i att vila ändå igår, och får betala priset för det idag. Totalt död, mer sjuk och missar en fredagskväll. Bah. Jag hatar ju att missa saker.

Nu blir det pepsi och sova, tror jag.

bortom retro

2009-08-04 @ 00:46:10Den sa typ hej.
Jag bara hej.
Den ville komma till mig. Så var det bara. Så jag bara okej då.
Sen kunde jag inte släppa den fast jag inte fick den över huvudet. Jag har lagt 259 spänn på en totalt värdelös klänning.Okej jag ska inte vara hård mot den.
Den kan alltid vara en tavla, och då blir det plötsligt billigt med 259 :-!
Dessutom upptäckte jag att jag provade den bakochfram, inte konstigt att den absolut inte gick på, hahah.

Beyond Retro var det i alla fall, Arkaden, Göteborg. Där har jag befunnit mig med självaste Tifanny.

Har inhandlat paljetter, paljetter, paljetter för pengar som jag knappt har, varit både 15 och 18, räknat emos och blivit regnad på.


Jag tror jag gillar mitt liv.


RSS 2.0