LIVET AGAR EN IBLAND

2010-08-27 @ 22:05:23


Det säger min vän Julia Larsson. Hon har väldigt rätt. Jag orkar inte.Gir!


H4LMZT4D

2010-08-21 @ 17:24:24

1. Vår enkla boning + farenheit 2 & 3. Stranden som bara låg en liten stig från stugorna. 4. Okej, lägga upp bilder på mat är väl inte askul, men vi åt så vansinnigt god mat varje kväll. Frukost och lunch med för den delen. 5 & 6. Grötvik. 7. Vad är det med mig och att smygfota random par?

Bättre sent än aldrig. Spenderade ett par dagar i Halmstad i början av augusti, tillsammans med mammut, faren och Barny, samt Anders och Ingela, mestadels i deras stuga, men själva sömnen prickade vi av i stugbyns exklusiva (se bild 1) gäststuga. Dög fint! Vädret var göddigt, inget fel på shoppingen heller, stranden var långgrund (jag badade! nästan) etc. Det var min första gång i Halmstad och första gången på väldigt länge som jag var på den typen av semester, kände mig väldigt svensk (vilket absolut saknar negativ mening) och väldigt somrig. Svensk sommar är ju ett fenomen ändå.

BARCELONA

2010-08-05 @ 01:30:34


Ställde mig för att se över en mur, såg det här.

Gaudis konst. Måste tydligen uppskattas.


Random par på promenad.Tro det eller ej men det är en kanin i min blogg. Det säljs skrikande djur i överfulla burar för 30 spänn styck på La Rambla, sjukt hemskt. En mekanisk iller kostar mer än en riktig.


Hemma från fem fina, varma och intensiva dagar i Barcelona. Jag har införskaffat massor av nya ringar, ett par skor som dränkte hela resväskan i stank och lite andra nödvändigheter. Krånglat ut till köpcenter och strand i utkanten av stan, lyckades självklart ta fel tunnelbana men fick hjälp av en fridsam (dock misstänkt) spanjor att hamna rätt; la playa visade sig vara en enda stor betonggrop där en snorunge hyrde ut stolar och parasol, men bara i en halvtimme. Blivit uppvaktad, försökt kommunicera med Ivan och Juan Carlos @ McDonald's respektive Burger King men aldrig fått rätt mat. Gått på vintagegator, ätit på Hard Rock Café, vandrat i parker, åkt turistdubbeldäckare, chillat vid hamnen, gått på zoo mest för att se världens enda albinogorilla, men den jäveln visade sig vara död så vi hyrde en minijeep och körde runt, till min stora glädje fanns ingen tuta, så jag fick tillfälle att ropa "DUUUT DUUUT", besökt en Ben & Jerry's bar... gir är bara förnamnet. Imorgon sätter jag mig åter i bilen och försvinner som sagt hundra gånger innan till Halmstad ett tag. LIV1


RSS 2.0