en halvtaskig uppdatering och ett liv som äger lite

2011-04-30 @ 21:05:26

Det här kommer att bli en ytterst rörig och osammanhängande uppdatering. Men det är, bland annat, följande saker som har gjort livet så oerhört göddigt på sistone. Ett litet "axplock" här, som det så fint heter.
Picknickväder.


Bergsbestigning med bland andra den minst sagt karismatiske Pirri Pawp.


Körsbärsblommor. (älskar livet som tönt)Dansens dagar, som varade ungefär hela veckan. Det blev repris på vår strobe/techno/porno-häxdans samt en lite stillsammare Avatar/Näcken/vattenväsen-dans.

Och nu är det Valborg; det firar jag med att redigera bilder och äta M&M's. En ganska överskattad högtid tycker jag. Men ja. Den här tiden i mitt liv skulle jag vilja sammanfatta som asgir.


kärleken när man är sjutton år

2011-04-12 @ 18:56:02

Nu har de äntligen rotts i hamn! Jag som vanligtvis är en försiktig person fullkomligt slet upp dem på ett mycket hänsynslöst sätt, dog (nästan) sedan i skoextas, började nynna på Did You Give The World Some Love Today Babe, försvarade dem ömt mot pappas anatomiska synpunkter, stoltserade med min nu 13 cm längre höjd över havet - vad kan man säga! Jeffrey Campbell Lita, för dig gör jag det tusen gånger om.

RSS 2.0