DEN TRETTIONDE MARS

2010-03-31 @ 00:03:35

Två bilder, på den ena en halv Berra, den andra en hel Billie och flötet exposed, varav bild två förstör det fina våriga-ljus-temat.

Hur som helst, dagens citat kan nog bli "Jag är inte mig själv när jag är med dig... eller, du fattar vad jag menar...", sagt av Berra herself.

Jag vet inte om livet är på väg tillbaka, men jag hoppas det.


EN LÖRDAGSKVÄLL @ STENDAL

2010-03-29 @ 01:02:331. En födelsedagsdans 2. De båda vännerna och Grinchen 3. Jessica Ellen Maria Sjögren 4. En spökhistoria 5. Some chocolate balls 6. Simstjej som åker till Texas om två timmar och blir ytterst saknad, men det glädjer mig att hon förenas med alla cowboys, där hon hör hemma.

Från igår, när Sigurt firades med pizza, skrämsel, helvetestimmen aka Earth Hour, paket och sånt, av mig, Jessica, Fanny, Pirre boi, Barren, Louise, Josefine, Becca och Conne!


I'LL TELL YOU WHAT I WANT, WHAT I REALLY REALLY WANT

2010-03-28 @ 19:59:58


Zeus och Alz, Lisas bild.

Intensiv helg alltså, döden tog mig i natt. Min natt pågick till halv tre på eftermiddagen, det var nice, då pallrade jag mig äntligen upp för att orka ta mig ner för trappan och hamna i soffan istället.

I fredags var det pardey, vi började lite smått hos Pirri Pawp, dans och sånt, drog oss sedan vidare till Alma. Fint folk och goda semlor! Blev inte mycket till vila, gick upp i ottan på lördagen och drog till Linköping. Det resulterade i lite krafs som jag kanske får för mig att visa sen, och dagen slutade i Earth Hour/födelsedagschill hos Sigurt. Summerar även denna helg med mat.


13 GRADER VARMT

2010-03-26 @ 13:26:23
Det var ett tag sen jag hade en såndär riktig fan-vad-bra-dag, jag tror och tycker jag förtjänar en och här kom den; i alla fall som det ser ut än så länge. Sovmorgon, vår, inga extrema fail, fint folk, första lasset med grejer till min lilla demoaffär har beställts, ska strax ut och äta på Golden Thai med familjen, senare väntar pardey, jag hoppas på en himla massa dans!

to do: sluta umgås med idioter

2010-03-24 @ 14:30:37

Jag kommer aldrig ge hela hjärtat åt någon igen, inte ens som vän. Jag har fått erfara, ett antal gånger på senaste tiden, att när någon vet allt om en, får de också det yttersta vapnet till att såra en. Det kanske låter som en självklarhet, egentligen, men jag har låtit människor alldeles för nära inpå mitt liv, alldeles för många gånger. Trasiga människor som behövt mig, jag har ställt upp gång på gång, känt mig tvingad men tänkt att jag kanske kan göra dem glada genom en liten tjänst. Små tjänster blir flera, de blir större, mer betydelsefulla, de väger tyngre; och jag vill inte svika då. Jag vill inte vara den som drar mig ur, fegar ur, backar undan, ja - sviker. Till slut tar trasigheten i de här människorna över, fimpar mig lika enkelt som en cigarett, hata Alice, för hon visade sig kanske ha ett eget liv ändå. En egen vilja, en envishet, hon kanske inte alltid höll med. Hon kanske ville vara Alice, och inte Alice + 1.

Jag vet inte hur många gånger det har hänt. Jag vet inte hur många gånger jag har blivit utnyttjad. Jag vet inte varför jag aldrig lär mig.

Jag är en förlåtande person. Jag har, tror jag, lärt mig se skillnad på trasiga/idioter och trasiga/fina, och jag är villig att stå ut, så länge jag kan få någonting tillbaka. Men där det inte finns något för mig, vill jag aldrig sätta foten igen.

Jag vågar inte ge mig hän igen. Jag vågar inte vända ut och in på själen för någon igen. Jag har fått mycket svårare att lita på folk, och jag vet inte om det är bra eller dåligt.


2009

2010-03-23 @ 23:18:59


Saknar det där.

PLANS

2010-03-22 @ 15:36:07


Majas bild.

Blev precis lite påmind om hur förjäkla fint analogt är! (Undrar hur många som missuppfattar det där). Jag vill ha en engångskamera!

Fixar och donar lite med mina storslagna planer, det känns som jag kommer någonstans igen. Kanske lite success after all.


SAM EDELMAN

2010-03-19 @ 20:33:36

                                    

Livet kretsar lite kring skor, pengar, skor, pengar, skor, pengar ibland.


HAI

2010-03-19 @ 00:06:40
Jag fixar för fullt. Om ni är observanta ser ni att jag har ändrat rubrikerna, flyttat upp datum och tid, ändrat i kategorierna och breddat bloggen. Pillar lite på en ny header också. YEA!

16 MARS, INGEN HÖJDARE

2010-03-16 @ 19:57:22


Mindre rolig dag kanske, allt ifrån äckelkänslan att försöka vakna men inte kunna, till failade behandlingar -> ont i tänder, till döden mitt framför ögonen på mig, allmän tristess, prestationsångest, ilska, rädsla, ig-varningar i idrott och sånt gött.

Det kanske förklarar varför jag inte orkade fixa någon annan bild än något random från camen.

NOSTALGI

2010-03-14 @ 20:15:47

I'D QUITE LIKE TO MAKE IT IN THIS GAME

2010-03-10 @ 18:49:56
Tvära kast idag kan man ju säga. SCENARIOT: Börjar med att jag vaknar en aning för sent, det är svinhalt men varmt på väg till skolan, går in till dansen och hänger ryggsäcken (med mobil och plånbok i) i omklädningsrummet. Har lite lektion, tar med grejerna och går till matsalen. Vi äter, tittar spontant på en show i aulan som faktiskt var fett bra, vi går till Röda Korset och det lyckliga scenariot som dagen började med sjunker som en sten. "Vad är klockan?" "Vet inte, kan du inte kolla på mobilen?"
Stackars Alice upptäcker att det inte finns någon mobil att kolla klockan på. Inte någonstans.
De tre barnen köper i sin förvirring "lite" godis på Hemmakväll och går samma väg tillbaka till skolan och letar, men nay, ingen mobil. Inte hos vaktmästaren, i receptionen, i aulan eller matsalen, i omklädningsrummet, i danssalen, INGENSTANS. Alice vandrar hem och sörjer, kommer sedan på att hon faktiskt inte haft mobilen sen hon gick från dansen. Slutsats; STULEN!?!
Alice anländer to the house och ringer polisen och whinar, de säger typ "k" och att det inte finns något mer att göra egentligen.

Skrattar lite åt eländet.

Var visserligen klantig som lämnade det i ett olåst rum, men man borde inte behöva låsa in alla sina tillhörigheter hela tiden bara för att någon ska ta grejer som inte är deras. Det var första gången jag lämnade mobilen så och den gången händer det.

Ett annat mystiskt faktum var att min far fått ett tomt sms av mig runt klockan tolv, då hade jag inte mobilen. HMMM? HM HM HM?

Mitt i all bedrövelse skulle jag skriva ett ungefär "ge tillbaks min mobil för fan"-inlägg på facebook, fångar en liten glimt av ordet "kooks" och "p&l" skrivet av min vän Säry. Flyger i taket, för ja, de kommer.

Sen säger Gabriel "de har ställt in".
Alice säger NEY NEY NEY!
Sen enades vi om att det nog bara var ett rykte eftersom det ju hände förra året. P&Ls hemsida funkar inte riktigt, men det står The Kooks, klart och tydligt, och jag blev lycklig.

Nu återstår bara att hitta den där jävla mobilen!
HERÅ! (fint inlägg i övrigt)

DET BLEV ALDRIG SAGT MEN DET VAR SÅ STORT

2010-03-10 @ 00:08:35


lite random från Alice-springer-och-ska-fota-solnedgången-men-den-hade-redan-passerat-rundan.

Jag håller på och ändrar designen på bloggen lite gott folk! Det blir nog en ny header, större rubriker och så där. Ha lite överseende med mellantinget som kommer finnas ett litet tag, ehem.

SHA

2010-03-04 @ 22:18:01
Livet löser sig och jag måste sluta stressa upp mig i onödan.

Imorgon blir det fiesta/ferre/party/k4l4z, Sary är hög på morfin och kommer att överleva, det gjorde mig omtaggad.

Imorgon är det också ensemble och solot går åt helvete, men livet löser sig. Det gör alltid det till slut.

VET ÄNNU MINDRE VART JAG SKA TA VÄGEN

2010-03-02 @ 23:53:20
Hej då planer och hej Särys inre blödningar!
Hej fredag, tagga eller?

Idag var jag på stan en sväng med Malin, jag köpte en random fuskpälskrage för 30 spänn på rea, sen spontanfikade vi i överljushastighet, fader christmas kom och vi hämtade ut mitt paket/födelsedagspresent från Asos med solglasögon och en klänning. Kan snöhelvetet smälta nu eller?

Där blev jag den tråkiga bloggaren som jag inte vill vara. Men det är väl bättre än "åh stackars mig jag är så omotiverad". Ska ju hålla mitt nyårslöfte - MINDRE WHINE! herå.

VET LIKSOM INTE VART JAG SKA TA VÄGEN.

2010-03-01 @ 19:06:07
Jag är så förvirrad, velar fram och tillbaks och skrev fetaste inlägget om precis hur jag känner, men vågade inte trycka på publicera. Det är inte så smart att blotta hela ens känsloliv på internet kanske. Det är bara någon slags osäkerhet, hela tiden.

MEN! Ska inte whina för på fredag kommer Skäry Säry och då blir det full fart och möjligtvis ännu större förvirring, den jag upplever nu kan alltså inte mäta sig med den som kommer! EHEM. Så blir det lite kalas för mig med massa annat fint folk.

Nej men hon är fan bäst och jag saknar henne.Balla händer har hon också.

RSS 2.0