NO TIME TO SEARCH THE WORLD AROUND

2010-05-31 @ 23:12:22

"Jag orkar inte!!!!!!1"

Lilleputtar.

hard work work.

crilleboi

"Viktor spänner sig i gräset, en annan pullar navel" - P.M.

Bilderna tillhör Süss Boylé och ja, de sabbar mitt hq-tema, men så ser inte alltid världen ut inte.

Nu kommer livet tillbaka. Musikalveckan har börjat, OZ NU KÖR VI!, det är faktiskt i alla fall lite varmt, älskade älskade älskade Green Day på lördag, sommarlov på g, P&L, Paris, förhoppningsvis älskade älskade älskade London. Nu händer allt, det gäller bara att hinna med. Jag lever lite i förvirring, men inte på något plågsamt sätt eller så. Min spontanitet är tillbaka och jag ser det bara som ett positivt livstecken.

Idag fyller min älskade älskade älskade bror 19 år. Grattis æmæan!

HELA HAVET STORMAR

2010-05-26 @ 23:48:58
Bäst dag. Började visserligen med det länge fasade jazzuppspelet, men det gick faktiskt helt okej (måste dock erkänna att jag lyssnade på jazz när jag kom hem... ehe), mötte motgångar i form av jobbiga människor den kommande timmen, men sen gott folk, tog det vändning! Med vind i José Boylés segel tog Potts, aka Julia, beslutet att vi skulle äta på Golden Thai. Fett. Jag hade min sista datalektion, tänkte vara artig och lägga in en sista kraftansträngning på betyget genom att tacka läraren för ett trevligt år. Hans svar blev följande; "Ja, visst har det varit rätt trevligt ändå... vad är det du heter nu igen?" För första gången på tusen år satt jag på en cykel, som visade sig vara cykeln från helvetet, på väg till thaimaten. Där satt jag, Boylé, Potts och Sarah-som-inte-har-ett-coolare-namn-än-så i åratal och diskuterade livets viktiga ting. När vi kom ut var det plötsligt sol, men jag var tvungen att dra hem och plugga lite medeltida litteratur... oh joy. Men positivt sett, tre av sex prov gjorda denna veckan! Vid sju (okej, lite försenad var jag) drog vi till gapet och tog oss en titt på Sound 68 i solen, vi roade oss också med bilder tagna underifrån (se bild 2). På väg hem tog Julia mitt liv x antal gånger, hon stack sedan för att uträtta sina behov och jag mötte Sigurt för ytterligare promenerande. Vi blev sittande ett tag och pratade nedanför hennes hus, och rätt som det var kom Eileen och hennes mamma förbi med Svempan. Jag gick med de hopporna en bit hemåt och då var det för sent att göra något vettigt av sitt liv. Nu ska jag väl sova och ladda för ännu en dag med alldeles för lite sömn i bagaget.

Jäklar vilket tråkigt inlägg ändå. Hej bloggen, lite sådär. Herå!

THIS IS FUCKING KALMAR

2010-05-25 @ 01:44:42
Spenderade helgen bortom civilisationen med Sigurt. Halltorp för att vara exakt, ja exaktare än Kalmar då, och där var det väldigt grönt och väldigt vackert (är det jag som säger det här eller?) och jag lever än.

SO FAR, SO GOOD

2010-05-18 @ 23:05:59Äntligen (hyfsat) frisk, äntligen lämnat huset och soffan, äntligen lite värme, äntligen återuppta mitt sociala liv, äntligen äta igen, back on track mfs! I alla fall för stunden.


AYEAH.

2010-05-16 @ 19:03:45
                                  

Detta är jag och min vän Sigurt. JAJAMEN. Mer givande bilder kunde jag inte riktigt fixa fram.

Jag är så jävla förbannad på att våren inte riktigt kommer, att jag inte riktigt hinner med, fast jag har all tid i världen, på alla som är så fruktansvärt naiva och blåögda... det mesta faktiskt. Men det är nog någon slags effekt av magsjukan, att bli så hatisk. YES, här ligger man, däckad och dödare än döden. Hög feber och sömnen som aldrig tar slut, domnad, darrig, svag, huvudvärk, börjar för första gången på denna sjukdomsomgång bli riktigt hungrig, men kan inte äta. Igår tog det fyrtio minuter att byta kläder innan vi skulle åka och fota min käre broder + Elin innan balen, väl framme kunde jag stå upp i tjugo sekunder åt gången, annars låg jag mest där, ihopkurad bland blommorna i parken... ja livet var väl fint så säg.
Sammanfattning; har aldrig varit såhär sjuk i hela mitt liv.

NÄR ALLT ÄR ÖVER SKA JAG FASEN SKRIVA EN BOK.

2010-05-08 @ 14:01:18


Hej. Idag är jag dödad av döden och har på mig Berras skjorta. Lånade den i vinterkylan igår, tar mig även friheten att låna den idag, när flickan gett sig av till Filippinerna i 3 (!!!!) veckor.

Nu vet ni.

DET ÄR ETT HANDIKAPP ATT LIVET, HOPPET, IVERN BRINNER FÖR STARKT

2010-05-03 @ 00:01:44
Random bilder från maj-augusti 09, för idag var sommaren nästan här.

RSS 2.0