tut tut

2011-07-09 @ 17:16:39

Dag åtta såg ut ungefär så här:
Efter mycket om och men, med avstängda linjer och rulltrappeprojekt, lyckades vi ta oss upp till Camden. Vi strosade lite, köpte curry och thai till irreguljära priser och åkte sedan vidare (detta efter ytterligare om och men, stationen stängde nämligen i nyllet på oss och vi fick glatt promenera till Mornington Crescent istället. "Fuck you, London" blev ett flitigt använt uttryck.)Bethnal Green är en märklig plats på jorden. Alla "supermarkets" säljer bara orientalisk mat, alla "fashion stores" har nedslitna plastskyltar med blockbokstäver och säljer endast sari och sjalar, och the "toy store" pryder sitt skyltfönster med en så solblekt Pokémonaffisch att Pikachu knappt går att urskilja. Folk vill att man ska köpa meloner eller gurkor, billigt vid snabb affär! Varenda hus är byggt i tegel och minst hälften har någon halvful klottersignatur på fasaden. Mitt i allt detta ligger Brick Lane, en vintagegata dit alla boiz and girlz i stuprörsjeans och popfrisyr går för att besöka Beyond Retro. Helt fantastiskt och så oerhört random.
Hittade fetaste gangsterbron, blev tvugna att ta skivomslagsbilder.Vi insåg sedan att resans första riktiga sommarkväll var kommen och ändrade därmed inomhusplanerna till att åka hem, byta om och ta bussen till Themsen.Medan Mary Dee och Pirri Pawp tog sig en tur i London Eye åt jag och Gurty på McDonald's, med den enkla motiveringen att livet bör levas.
Roade oss.Så jävla vackert, gewd. "Och det var den dagen" - vanlig bloggterm.Måndag den 20 juni, aka dag 9, åkte vi till Covent Garden för att bff-a med en trollkarl, titta på marknadsting och äta lite mer stuffed crust (♥) på Pizza Hut förstås."The sexy guy".
Det började självklart regna och rush hour var lamslående, så vi blev fast en stund på ett café i Holborn. När vi taggat om styrde vi kosan mot kara-fucking-oke!Det blev mycket emotionellt. Inte konstigt, med tanke på låtvalen; där fanns både Baby av J. Bieber, Backstreet's back, Sex on fire, (You drive me) Crazy och That's not my name, för att bara nämna några!

"Det var den dagen"!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0