[/HAPPYMODE]

2010-06-22 @ 20:21:34

Om sanningen ska fram, så var det här en usel dag. Riktigt jävla usel.


YOU'VE NEVER SEEN NOTHING, NOTHING LIKE THIS BEFORE

2010-06-18 @ 01:13:42
I kronologisk ordning; 1. Berra idag 2. Jules & Boyle 3. bezta bror tar studenten (dock utan mössa) 4. Crille, Sarah och Vickan efter avslutningen.

Den här sommaren börjar så bra, inte en enda lugn stund. Trodde kanske aldrig att jag skulle säga det, men det är nästan så att jag skulle vilja ha en regnig dag att inte göra någonting på.
Har umgåtts med massor av gir folk (alla figurerar dock inte på bilderna) i allt ifrån spelkvällar, impulsryck, ett nostalgiskt Harry Potter-maraton, party och promenader.
Känslostormar var det också ja. Jag velar fram och tillbaka men det enda som verkligen stämmer är vet inte varför eller när, men nu är det så här, och kanske spelar anledningar eller konsekvenser inte jättestor roll. Allt är så olikt mig men så fint och ja... jesu.

Känner även att om jag någonsin haft en skriftlig talang, så kommer den verkligen inte fram i bloggen.
 
Imorgon ska jag ta tag i jobbet hade jag tänkt, krubba en pizza med Sigurt och Berra (jag har nått nirvana och på ett oförklarligt sätt återinsett pizzans magiska kraft, så jävla gott, fast det visste jag hela tiden, men seriöst, pizza!!!!!111), och ligga alldeles platt på mage i soffan med datorn framför. GIR!

DET BÄSTA SOM FINNS

2010-06-07 @ 01:02:19

väldigt HQ. ingen zoom. pure lycka.

Igår (okej tekniskt sett iförrgår) var jag på Green Day, och det låter så surrealistiskt att bara säga sådär. Men det var jag faktiskt. Och jesu, det var så mycket bättre än i Stockholm i höstas. Visserligen var jag mycket längre fram nu (andra raden!!!!!11), mer kontakt med bandet, dessutom lyckas man ju fånga det beryktade toapappret som skjuts ut... men det stals ur mina bara händer. Sorgligt men sant.
Och låtlistan, helt fantastiskt bra.
Tre helt otroliga timmar.

Köade och väntade i 10 timmar. Blev nedfryst respektive stekt. Orolig och förväntansfull, men allt blev så perfekt till slut. Träffade roligt folk. Och så grät jag. Jag grät faktiskt som ett jävla Johan Palm-fan. Det var oväntat, men helt okontrollerbart.

Jag skulle kunna skriva en hel roman om hela min Green Day-historia, om vad de har gjort för mig och känslan i mig när jag hör dem, hur mycket jag beundrar dem, hur de inspirerar och motiverar mig, hur allt började och att det aldrig kommer sluta, vad de gjort för mig, vad de hjälpt mig att inse; de är mina hjältar. Dessa tre betyder hela världen för mig. Det låter dumt men det är sant. Det har gått fem år men jag är lika nykär.

Tack min kära kära vän Barren för att du följde med, även tack för att du höll min väska...

RSS 2.0